On Clinic Piatra NeamtPiatra Neamt, Str. Lamaitei nr.22, Jud Neamt

Onclinic Piatra Neamt
proctoline TEL: 0233 227 720 clinica_on TEL: 0233 227 740 varicoline TEL: 0233 227 750 psoremissTEL: 0233 227 750

 

Clinica PROCTOLiNE - este clinica specializata in tratarea afectiunilor ano-rectale (hemoroizi, fisuri anale, fistule perianale, etc). Specificul clinicii este acela ca trateaza aceste afectiuni fara operatie si fara internare.
In tratarea afectiunilor anorectale se folosesc metode de tratament ultramoderne asa cum sunt radiochirurgia sau ligaturarea cu benzi elastice.
Clinica Proctoline este prima clinica care a introdus in Romania tratamentul afectiunilor anorectale prin metode nonchirurgicale.
In Piatra Neamt clinica PROCTOLiNE are o activitate de trei ani in care s-au rezolvat cele mai complicate cazuri si pacientii s-au putut bucura de viata fara sa treaca printr-o operatie chirurgicala dureroasa, fara anestezie totala si fara sa lipseasca de la locul de munca pentru a sta internati intr-un spital.

www.proctoline.ro
TEL: 0233 227 720

 

Clinica ON - este clinica medicala axata doar pe tratarea afectiunilor de dinamica sexuala. Aceste afectiuni, cum ar fi impotenta, ejacularea prococe sau erectia slaba, desi nu par foarte complicate sunt afectiunile care ne pot complica viata foarte mult si care afecteaza barbatii in modul cel mai direct si distructiv.
Nu trebuie sa ai neaparat aceste probleme ca sa vii la Clinica ON, aici poti veni si pentru a-ti creste "performantele" in viata sexuala. Tratamentele noastre sunt unice in lume, in spatele Clinicii ON stau 26 de ani de experienta in lume si un institut de cercetare medicala.
Avantajele Clinicii ON - un tratament medical cu efecte puternice pentru o lunga perioada de timp, supraveghere si consiliere medicala, un diagnostic obtinut pe baza unor analize medicale amanuntite.

www.clinicaon.ro
TEL: 0233 227 740

 

Clinica VARICOLiNE - este specializata in tratamentul afectiunilor varicose (varice, vene inestetice) si a plagilor cronice (rani deschise, rani care nu se inchid din cauza diabetului sau a altor afectiuni, cangrene, etc).

Clinica Varicoline este locul unde multi pacienti au ajuns ca sa faca o ultima incercare (inainte de a i se amputa un picior) si rezultatele au fost deosebite, oamenii acestia sunt acum perfect sanatosi.

www.varicoline.ro
www.tratamenterani.ro
TEL: 0233 227 750

 

Clinica PSOREMiSS - este clinica dermatologica a institutului On Clinic. Ce are special aceasta clinica este tratamentul psoriazisului (poate cea mai grava afectiune dermatologica cronica). Acest tratament foarte eficient este unic in lume datorita faptului ca nu contine corticoizi, acestia din urma avand un efect devastator asupra organismului.

www.psoremiss.ro
TEL: 0233 227 750

 

MASAJ si REFLEXOTERAPIE este un serviciu nou adus de On Clinic Advanced Medical Institute si implementat in premiera la Piatra Neamt.

Masajul medical are efecte deosebite pentru diferite afectiuni iar oamenii il apreciaza din ce in ce mai mult in zilele noastre.

La On Clinic poti benefica de: masaj general, masaj de relaxare, masaj de tonifiere, masaj anticelulitic, masaj facial si reflexoterapie.

TEL: 0233 227 720