On Clinic SibiuPROCTOLINE are cele mai MARI REDUCERI in Sibiu!

 

Clinica Proctoline este pionierul tratamentelor nonchirurgicale pentru hemoroizi, in Romania.

 

Doar Clinica PROCTOLINE are experienta de 26 de ani in Lume si insumeaza peste 100 de filiale pe toate continentele.

On Clinic Sibiu

Onclinic Sibiu - Str. Calugareni, Nr 23

proctolineTEL: 0269225556 clinica_onTEL: 0269225566 varicolineTEL: 0269225566 psoremissTEL: 0269225556

 

Nu riscati nimic atunci cand este vorba de viata Dumneavoastra!

Tot mai multi oameni inteleg ca pentru a incepe tratarea unei probleme medicale, trebuie sa ne adresam unui medic specialist. Pentru afectiunile rectale este recomandat sfatul unui doctor proctolog. In acest sens PROCTOLINE este prima clinica din Romania care trateaza afectiunile hemoroidale fara operatie. Experienta noastra de 15 ani in Romania va aisgura succesul in tratarea afectiunilor anorectale. Modelul PROCTOLINE a fost copiat de multe clinici private, dar care nu beneficiaza de experienta si capacitatile clinicilor PROCTOLINE.

De asemena ne putem mandri cu faptul ca medicul cordonator al clinicilor PROCTOLINE este Prof. Dr. Silviu CONSTANTINOIU, seful Sectiei de Chirurgie a Spitalului Clinic Sf. Maria din Bucuresti, presedintele Societatii de Chirurgie Bucuresti , autor a numeroase carti de referinta in domeniul chirurgiei, profesor universitar.

Noi va dam un singur sfat "alegeti siguranta atunci cand este vorba despre sanatatea Dumneavoastra si nu va lasati viata pe mainile oricui!"

Rezolvarea hemoroizilor fara operatie!

Unii dintre cei mai buni specialisti proctologi se gasesc la “PROCTOLINE” si aceasta datorita faptului ca reteaua de clinici “PROCTOLINE” este specializata pe un singur domeniu – proctologia – adica rezolvarea acestor afectiuni ale canalului anal, indeosebi hemoroizii si fisurile anale, dar si alte suferinte ale acestei regiuni.
Datorita popularizarii acestor metode si a cresterii preocuparii pentru sanatate a populatiei, foarte multi dintre cei care vin pentru tratament in cadrul clinicilor “PROCTOLINE” , vin in stadiile incipiente ale bolii si este foarte bine, ei scutind suferinta de prisos si problemele lor se rezolva usor si in scurt timp.
E bine de mentionat ca nu orice durere sau hemoragie in regiunea anusului dovedeste ca sunt probleme de hemoroizi si fisuri anale; uneori suntem martori la tumori maligne, care trebuie imediat tratate.