Proctoline a deschis Conferinta Nationala de Chirurgie de la Sibiu


Hemoroizii şi fisurile anale se pot opera cu metode noninvazive .

Zeci de medici chirurgi din ţara s-au reunit la Sibiu pentru a discuta, in cadrul Conferinţei Nationale de Chirurgie despre tratamentele modeme in tratarea afectiunilor anoperianale
Acestea sunt unele dintre cele mai mari inovaţi ale chirurgiei de acest tip, dat fiind faptul că suferinţa pacientului este mult mai mică, iar intervenţia noninvaziva se poate face făra internare.
Incidenţa unor astfel de boli depăseste 50% din populatie şi este in continuă crestere, iar daca tratamentul nu este făcut la timp se poate ajunge la complicatii grave care merg până la infirmitati serioase, afirma medicii clinicii Proctoline.

VEZI VIDEO

Tratamentul noninvaziv se face cu ajutorul undelor radio de frecventă foarte inaltă, care sunt folosite pentru incizie, excizie şi coagularea ţesuturilor. In astfel de tratamente contraindicatiile sunt minime, anestezia este locala, iar interventia propriuzisa durează aproximativ 45 de minute După cel mult două luni, pacientul este total vindecat.
Conferinţa Natională de Chirurgie se va desfăşura la Sibiu intre 18 şi 21 mai 2011 Conferinta de deschidere a fost susţinută de Clinica Proctoline, care este prima cllinică medicală din Romania specializata in tratamentul hemoroizilor, fisurior anale si a altor afcectiuni anoperianale, fara operatie si fara internare.

Au susţinut prelegeri Prof. Univ. Dr Silviu Constantinoiu, Dr.Radu Viorel (coordonatorul clinicii Proctoline Bucureşti), Dr. Iusuf Timurlenc (coordonator Proctoline Constanta), Dr. Cristina Costache (Proctoline Constanţa) şi Daniela Kruppa, manager On Clinic Sibiu


16.10.2013

Noul Sediu On Clinic dvanced Medical Institute Iasi


Investiție de 100.000 Euro în sistemul medical din Iași:

ON Clinic Advanced Medical Institute

inaugurează un nou sediu la Iasi

 

 

 

vezi video >>

După 15 ani de activitate în Iași și peste 40.000 pacienți tratați cu succes, ON Clinic Advanced Medicla Institute a investit în aparatură și în dotarea unui nou sediu, care să acopere toate nevoile pacienților. Noua clinică este poziționată în centrul orașului, pentru a fi cât mai ușor accesibilă.

05.09.2012

On Clinic Advanced Medical Institute, de acum si in Ramnicu Valcea


In urma cu 14 ani, pe piata din România s-a lansat ON Clinic, astfel ca în momentul de fată exista 14 sedii în cele mai importante oraşe din ţara. Luni 06 iunie va avea loc ceremonia de deschidere pentru cea mai noua filiala On Clinic, la Ramnic Valcea. Compania are o reputatie internationala ca lider in mai multe domenii medicale precum urologie, proctologie, dermatologie, ginecologie şi are peste 120 de filiale în întreaga lume. Evenimentul va avea loc în sediul ON Clinic din strada Calea lui Traian, nr. 148.
 

06.06.2011

On Clinic este acum si in Vaslui


Compania multinationala ON Clinic Advanced Medical Institute, cea mai mare retea internationala de clinici private, cu peste 120 de filiale in intreaga lume, a inaugurat ieri, filiala On Clinic Vaslui, investitia ridicanduse la aproximativ 150.000 euro. Clinica pune in slujba beneficiarilor experienta de 25 de ani, in intreaga lume, si de 13 ani, in Romania, reunind trei dintre cele mai importante specializari ale retelei: Proctoline (tratarea hemoroizilor si fisurilor anale), Varicoline (tratarea varicelor, ulcere varicoase, rani deschise) si Clinica ON (tratarea disfunctiilor sexuale masculine).

hemoroizi vaslui

VEZI VIDEO

 "Pentru ca ne dorim sa oferim servicii medicale de calitate pentru cat mai multi romani, am decis sa investim in dechiderea a 10 filiale in 2011. Inaugurarea de la Vaslui este cea de-a doua din acest an si reprezinta o adevarata reusita pentru noi. Vasluiul este un oras important pe harta ON Clinic si ma bucur ca am reusit sa dechidem aici ce-a de-a treia filiala din Moldova", a declarat Rachmut Moshe, CEO ON Clinic Romania. Prezenti la dechiderea clinicii, Dragomir Sava Tomaseschi, prefectul judetului lasi, si Levente Csaba Szekely, prefectul judetului Vaslui, au subliniat importanta aparitiei unei noi clinici in peisajul sanatatii vasluiene. "Orice investitie facuta in judetul Vaslui este bine venita, cu atat mai mult cu cat este in domeniul medical. Vasluiul este un judet unde sunt multe probleme iar populatia are nevoie de servicii medicale diversificate si de calitate", a spus Levente Csaba Szekely. ON Clinic a fost infiintata in 1987, incepandu-si activitatea in Australia si Israel, dupa care s-a extins si in Europa, Asia si America de Sud. In timp, si-a dobandit o reputatie excelenta, fiind considerata acum cea mai mare retea de clinici private din lume, cu peste 1.700.000 de pacienti. Hemoroizii, fisurile anale, fistulele perianale, impotenta, ejacularea precoce, disfunctiile sexuale, varicele, ulcerele varicoase si ranile diabetice sunt doar cateva dintre afectiunile tratate la ON Clinic. Medicii care ii vor trata pe vasluieni fac parte din cea mai buna echipa de la lasi si vor fi coordonati de prof. Eugen Tarcoveanu.

05.05.2011

Centrul Medica International On Clinic se extinde printr-o noua filiala la Tulcea


Centrul Medical International On Clinic şi-a deschis ieri poritile si la Tulcea, cu acest prilej a fost inaugurata filiala locala, a douăsprezecea la nivel naţional. "Dorim să fim mai aproape de pacientii nostri şi să le oferim servicii medicale de calitate cat mai aproape de casă. On Clinic Tulcea are o importanta strategica pentru noi, fiind primul pas din planul nostru de extindere dupa o pauza de 4 ani cauzata de recesiunea economică. Uitandu-ne pe piata, am putut observa ca a venit momentul oportun pentru investitii. De aceea, planul nostru de dezvoltare include inca 9 filiale in mai multe orase din tara in cursul anului 2011", a declarat Rachmut Moshe, CEO On Clinic Romania. Inaugurarea obiectivului medical s-a desfasurat in prezenta CEO On Clinic România - Rachmut Moshe si a directorului filialelor Constanta si Tulcea - Aura Manole. Primarul Constantin Hogea a fost de asemenea prezent la eveniment. Mai mult decat atat, seful municipalitatii a taiat panglica inaugurala, aratandu-se extrem de multumit ca investitiile in orasul pe care il conduce sunt in plina ascensiune.

  onclinic tulcea

VEZI VIDEO


04.04.2011